Семейство

Покана за рожден ден

03.05.2010г. / 10 01ч.
Надежда Маринова
Покана за рожден ден

Детският рожден ден представлява голямо вълнение за малчуганите и истинско предизвикателство за родителя-домакин. Подготовката за него трябва да започне отдалече – поне две-три седмици по-рано, ако ще го празнувате вън от вкъщи, в детска дискотека или парти клуб. Едно от най-важните неща, които също трябва да приготвите рано, това е поканата за рождения ден. Ето няколко полезни съвета:

1. Може да купите готови покани от книжарница или парти магазин.

2. Може да направите сами поканите. Изрежете картички от бял или цветен картон или лист хартия. Украсете ги собственоръчно – тук може да включите рожденика да помага.

- Лесна украса ще направите с лепенки от книжарницата с филмови герои, звездички, цветя или сърчица.
- Вместо традиционния правоъгълник, използвайте за шаблон чаша и изрежете кръгли покани, или във формата на сърце, заешка глава с големи уши или лека кола или торта.

3. На поканата задължително трябва да посочите: адрес на партито, час на начало и край , дали каните само детето или е предвидено меню и за родителите, вашия телефон за контакт.

4. Раздайте поканите за детския рожден ден две седмици преди датата, а два дни преди събитието може да се обадите по телефона на родителите, за да им напомните. Нали не искате детето ви да бъде разочаровано, че гостите са забравили да дойдат.

За да бъде детския рожден ден успешен, запишете телефоните на родителите, чиито деца сте поканили. Винаги трябва да имате обратна връзка, в случай на нужда – нали поемате отговорност за техните деца, пък макар и за два часа.

Разбира се, може да се изпрати и електронна покана от нашата колекция.

* * *

Най-щастливият ден - моят рожден ден!
Украсата за рождения ден
Поканите за рождения ден
Менюто за рождения ден
Тортата за рождения ден
Свещите за рождения ден
Масата за рождения ден
Програмата за рожден ден
Как да се подготвим за рожден ден?
Как да се държим на рождения ден?
Моят татко знае ли на колко години ставам?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
алина ( преди 11 години )
вики заповядай на моя рожденден.той ще бъде в александрово.в 3 часа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време