IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да празнуваш рождения си ден. И да го запомниш

23 септември 2009 14 45

Мъжки съвет за мъже. И накрая няма да си легнеш сам, гарантирано

Само трябва да й кажеш, че имаш рожден ден. Снимка: Dreamstime

Само трябва да й кажеш, че имаш рожден ден. Снимка: Dreamstime

От: Stone.blog.bg

Снощи станах свидетел на поредната смешна картинка - мъж празнува рождения си ден с компания приятели, и разбира се, се надява да получи специален подарък от някоя благосклонна жена.

Не е тайна, че рожденият ти ден е един от най-лесните дни да свалиш някое гадже. Има нещо в рождените дни, което направо подлудява жените.

Мен лично не ме е грижа особено много за рождения ми ден.

Да не съм 7-годишно хлапе, което няма търпение да получи новия Трансформър? Не.

За мен това е просто още един ден от годината.

Но когато бях ерген, това беше един от дните в годината, когато най-лесно можеш да се прибереш вкъщи с красива жена.

Всъщност, единственият път, когато на рождения си ден не съм правил секс, май беше на пълнолетието ми, когато приятелите ми държаха да го отпразувам подобаващо, а това включваше повръщане още преди средата на вечерта.

Слава богу, сега отбелязвам рождените си дни с малко повече стил.

По каквато и да е причина, рождените дни действат като най-силния афродизиак върху жените.

Но възползват ли се повечето мъже от това?

Общоприетата практика за прекарване на рожден ден включва запазване на маса в някой известен клуб, поръчване на бутилки и вдигане на гюрултия.

"Приятелите" на рожденика, половината от които са дошли само заради безплатното пиене, при разговор с всяка жена, минаваща покрай масата, викат колкото им глас държи "Жоро има рожден ден", тупат го по гърба, и го канят да вдига наздравици с потенциалната приносителка на "специалния" подарък.

Това обикновено продължава с наздравици между самите приятели, пляскане на хай-файв, викане на "оооууу" през две минути, вероятно поръчка на "хепи бъртдей, джиги-да-да-джиги-да-да" на диджея, и тежък махмурлук на другия ден. Нула точки за стил.

Според мен, ето как е много по-удачно да прекараш рождения си ден.

Първо, набелязваш си няколко заведения, където има условия за общуване с другите посетители, особено тези от женски пол.

Това ще рече без всички маси да са резервирани за "ВИП" клиенти и без пееща ....(тук сложи каквато дума си искаш), от чието крякане не можеш да разговаряш.

Отиваш сам, облечен небрежно-елегантно.

Заставаш на бара и се оглеждаш за нещо, което да ти хареса.

Излъчваш стил и очакване за интересни преживявания (това би трябвало да го правиш винаги).

Не споменаваш, че имаш рожден ден, докато не си изолирал обекта си насаме - на някоя тераса, на прозорец с хубава гледка, навън (особено ако е пълнолуние), или на тихо сепаре.

Тогава казваш на момичето, че имаш рожден ден.

Тя няма да ти повярва отначало.

Показваш й личната си карта.

Кешираш печалбата от умно изиграните си карти.

Това е печеливша стратегия.

Толкова печеливша, че вероятно е добра инвестиция да си направиш 365 фалшиви лични карти, така че всеки ден да имаш рожден ден.

Може би без 29-ти февруари. Все пак тази инвестиция би ти се изплащала само веднъж на 4 години.

Ако и ти имаш идея за статия, можеш да ни я пуснеш на info@tialoto.bg.

КоментариКоментари

ivan03 ( преди 10 години )
В случай,че търсите място за да празнувате рожден ден или нещо друго мога да ВИ препоръчам един клуб в Сухата Река.Разбрах от приятели за него.Наема се за една вечер и си внасяш всичко отвън.Излиза доста изгодно и е хубаво,че никой не ви виси на главата докато си купонясвате.Ако не се лъжа се казваше Сепаре.Поразровете се и ще го намерите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
The>Cow ( преди 14 години )
Прекалено отчаяно... Въпреки стилната идея е тъпо да ловуваш цяла вечер точно когато би трябвало да мислиш само за себе си и да се забавляваш!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
elina85 ( преди 14 години )
haha въобще не би ми повлияло това че има р.д., най-много да се учудя и да си кажа 'що за сдухан ***':) не е ли така?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kenno ( преди 14 години )
може би е малко пресилено да излезеш сам на рожденният си ден, но определно тази тръпка е готина. Освен това човека си казва, че точно трябва да се избягват ВИП масите което предполага, че трябва да се иде в някой готин клуб където музиката те кефи иможе да си пиеш и да и се кефиш. Освен това не е казано, че трябва да стоиш и да чакаш мацката да ти бръкне в гащите, а трябва ти да го инциираш, да флиртуваш ит.н. Общо взето този който го е писал знае как да се държи в клуб..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Моника ( преди 14 години )
Може би ще е забавно да го направиш веднъж на 10 години,точно на рожденият си ден.Едва ли ще си сам в празно заведение:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vlastelin ( преди 14 години )
По-голяма глупост не бях чувал, предпочитам да се напия с приятели отколкото да се охарча за да запазя места за ВИП зоната в някое заведение и да чакам някоя да клъвне (сам в цялото заведение).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Lilito:) ( преди 14 години )
tova spored men e mnogo glupavo.6te stoi6 da 4aka6 nqkoq gotina dama, 4e to rojdeniqt ti den 6te mine samo v 4akane a tq moje viob6te da ne doide...i zvu4i super sku4no...tova s priqtelite zvu4e6e po dobre mn piene a moje i malko zabavlenie jeni pesni...pozdravi po dobro izkarvane e spored men....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар